Velkommen til RADIKALE VENSTRE på Djursland

Ida Auken besøger Djursland mandag 9. maj

Radikale Djursland har tilrettelagt et program, som skal vise Ida Auken, at virksomheder på Djursland er med i front på miljø- og klimaområdet.
Programmet for dagen viser eksempler på bæredygtige og nytænkende virksomheder og projekter på Djursland – det kan kort samles under overskriften ”Cirkulær økonomi”. Et relativt nyt strategisk værktøj. Ressourcerne går i kredsløb i en cirkulær økonomi, der bruger de samme materialer igen og igen. En bæredygtig retning til at skabe beskæftigelse og samtidig fremme miljøet. 

Åbent debatmøde
På Kalø Økologisk Landbrugsskole inviterer Radikale Djursland til debat om strukturudviklingen i landbruget med fokus på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Alle er velkomne.

Ida Auken udtaler om besøget på Djursland: ”Jeg glæder mig til besøget. Det ser ud til at Djursland virkelig er med fremme og har konkrete eksempler på virksomheder der tænker nyt og arbejder med cirkulær økonomi. Besøget giver mig en værdifuld mulighed for en inspirerende dialog med de gode kræfter, der står i spidsen for disse aktiviteter.”

Se pressemeddelse med program

Ida har et ambitiøst mål: ”Vi skal skabe et Danmark uden affald. Et Danmark, hvor affald bliver set som en ressource. Og et Danmark, der viser resten af verden, hvordan man skaber vækst uden at give en fattigere klode videre til den næste generation.”

Radikale Djursland vil gerne præsentere eksempler som viser at det er muligt at skabe forretning, som ud over økonomiske resultater - også tager ansvar og viser nye veje til at fokusere på andre værdier til gavn for vores fælles fremtid. 

PROGRAM 9. maj 2016
11.00    AlgecenterDanmark Færgevej, Grenaa og Nordisk Tang, Grenaa 
12.10    Besøg på DS Smith Packaging, Åstrupvej 30, Grenaa
13.45    Kalø Økologisk Landbrugsskole, Skovridervej 3, 8410 Rønde
           Åbent debatmøde om strukturudviklingen i landbruget med fokus på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. 
15.30    Ny Malt Ebeltoft, Adelgade 39, 8400 Ebeltoft


Besøget deles på #MENNESKERMEDMENINGER

Arrangør: Radikale Djursland

Find os på Facebook.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk