Velkommen til RADIKALE VENSTRE på Djursland

Radikale Venstre fejrede Grundlovsdag 2017 på Mols Kafferisteri i Knebel med Dannebrog, sol og storslået udsigt.
Ca. 40 mødte op for at høre gode taler af Hanne Roed, medlem af Regionsrådet for Radikale Venstre og Sanne Bjørn, folketingskandidat samt for at få a damn good cup of coffee.

Radikale Venstre Djursland inviterer til Grundlovsmøde på Mols

158 år med frihed i fællesskab. Det er stort. Det skal fejres.
Radikale Venstre Djursland inviterer til Grundlovsmøde på Mols Kafferisteri i Vistoft. En festdag hvor vi skal fejre og huske at vi lever i et frit samfund, hvor det enkelte menneske har friheder, rettigheder og ansvar.

På mødet vil Hanne Roed holde tale. Hanne er medlem af Regionsrådet i Region Midtjylland for Radikale Venstre, og Hanne er spidskandidat til regionsrådsvalget i november.
Vi får også besøg af Sanne Bjørn, der er folketingskandidat i Vestjyllands Storkreds, og som netop har vikarieret for Andreas Steenberg i Folketinget. Sanne vil også tale.

Grundlovsmødet afholdes 2. pinsedag - mandag 5. juni kl. 10 – 12 hos Mols Kafferisteri, Lyngevej 58, 8420 Knebel.
Alle er velkomne.

I god radikal ånd vil der være mulighed for at købe god latte fra udsøgte kaffesorter fra fremmede kulturer som Indien eller Guatemala.

AFLYSNING

Vi må desværre aflyse mødet på mandag 8. maj.

Marianne Jelved er blevet forhindret af personlige årsager.

Hun kommer igen efter sommerferien. Det bliver højst sandsynligt en gang i september. 

Vi vender tilbage når vi har en ny dato.

PRESSEMEDDELELSE 25. april 2017

Marianne Jelved besøger Grenaa

Mandag den 8. maj inviterer Radikale Venstre Djursland til fyraftensmøde. På mødet er folkeskolens opgaver og udfordringer i fokus.

Folketingsmedlem og skoleordfører Marianne Jelved kommer med et oplæg til debat. Emner som betydningen af engagerede forældre, muligheder for inddragelse af foreninger og erhvervsliv, motivation af gode arbejdskræfter i folkeskolen, elevansvar og inklusion vil fylde debatten. Så har man interesse i folkeskolen, er her rig mulighed for debat i mindre grupper og sammen med Marianne Jelved.

”En radikal stemme i kommunalbestyrelsen i Norddjurs vil arbejde for at skolerne skal have større frihed til at selv at prioritere på den enkelte folkeskole”, udtaler Jørn Juul Sørensen spidskandidat for Radikale Venstre til kommunalvalget. Han er samtidig meget begejstret for på vegne af Radikale Venstre Djursland at kunne invitere til dialog omkring folkeskolen.

Fyraftensmødet afholdes 8. maj kl. 17 – 19 på Viden Djurs, N.P. Josiassensvej 44 i Grenaa.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk