Velkommen til RADIKALE VENSTRE på Djursland

FOLKETINGSVALG

Radikale Venstre på Djursland opfordrer til at stemme på vores lokale folketingskandidat Michael Skaaning Johansen til folketingsvalget 5. juni.

Følg Michael på Facebook

Michael S. Johansen

- din lokale kandidat der vil kæmpe for lige vilkår for alle.

Lige vilkår for alle børn

Flere pædagoger i vores børnehaver. Vi ved at en tidlig indsats er vigtig, derfor bliver vi også nød til at gøre endnu mere, så vi kan knække den negative sociale arv.
Men det må ikke være på bekostning af de andre børn i børnehaven, de har lige så meget brug for nærvær som dem fra en svær familie.
Derfor skal der max være 6,4 børn pr. voksen i børnehaverne.

 

Internet og mobildækning til alle

Vi skal have langt bedre dækning af Internet og mobilnet ude i vandkantsdanmark.
Det kan ikke hjælpe noget at vi stadig ikke har dækket hele danmark med ordentligt mobilnet, samt internet på min. 100 megabit.
Derfor vil jeg arbejde for at vi får rullet det ud til alle i Danmark, så vi kan sikre lige muligheder for alle. Ikke kun i byerne.

 

Et værdigt liv som gammel, også på plejehjem.

Vi skal passe på vores ældre.
I dag har vi ikke normeringer på vores ældre, det skal vi i fremtiden. Når de ældre kommer på plejehjem er der kun et minimumsantal personale, men det skal laves om, derfor skal der max være 1 plejer pr. 7 borgere, i første omgang.
Vi har normeringer i på vores børn, det er nogle af vores svage borgere, og det er vores ældre også, så vi skal have prioriteret dem og gjort det bedre end tilfældet er i dag.

 

Michael Skaaning Johansen

33 år gammel, bor i Ryomgård.
Det der optager mig er at vi får lige muligheder uanset hvad det handler om mennekser og hvordan vi kan bringe Danmark fremad,
og ikke om frikadeller, tørklæder eller håndtryk, nej vi skal gøre alt hvad vi kan for at skabe et bedre samfund end i dag, så vi alle får de bedste muligheder for udvikling. 

VÆR MED

Skriv til Michael på e-mail 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk