Velkommen til RADIKALE VENSTRE på Djursland

Heine Skovbak Iversen, spidskandidat

Kari Baklund

Jeg er 52 år, selvstændig erhvervsdrivende med virksomhederne Mols Kafferisteri og Skrift & Tale.
Mols kafferisteri og Egils Cafe tager en stor del af min tid i sommerperioden, og udenfor sæsonen arbejder jeg (mere) i mit kommunikationsfirma ”Skrift & Tale”. Her skriver jeg bøger – måske har du set bogen 100 hemmelige Oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge eller 100 hemmelige oplevelser på Djursland? Jeg løser også kommunikationsopgaver for store og små kunder – og er fast kommunikationspartner hos Business Djursland.

Fritid
Islandske heste har været en del af mit live siden de tidlige teenageår. I dag er jeg så heldig har jeg har en lille flok, og nogle af dem lever under åben himmel i Mols Bjerge. For mig er det dagens højdepunkt at gå i bakkerne og kigge til hestene.

Jeg går til valg på disse overskrifter

Mere vision & flere kvinder i lokalpolitik
Det er virkelig vigtigt for en kommune, at medlemmerne i byrådet har visioner for, hvor udviklingen skal bevæge sig hen i kommunen. Det er jo let nok at sidde og administrere sager, men det må ikke tage hele fokus! Visionerne skal bære udviklingen den rigtige vej på en lange bane. Flere kvinder i lokalpolitik – det giver næsten sig selv: Vi kvinder er dårligt repræsenteret i byråd og bestyrelser, og jeg vil gerne arbejde for, at fordelingen bliver mere ligelig.

Grøn og innovativ erhvervsudvikling
Jeg vil gerne være med til at arbejde for, at Syddjurs Kommune støtter op om en grøn og innovativ erhvervsudvikling. Vi har allerede flere grønne og innovative virksomheder i kommunen, og et spændende vækstlag, som tænker grønt og nyt. Et sundt erhvervsliv betyder lokale arbejdspladser, og jeg vil gerne arbejde for mindre pendlertid og mere familietid.

Slip skolerne fri
Jeg ønsker, at skolebestyrelserne, skolelederne og lærerne får al den frihed, som de kan få indenfor lovens rammer. Vi skal lade de enkelte skoler tage stilling til, hvordan de gerne vil skabe en meningsfuld skole for områdets børn. 

Alle unge skal med
Omkring 30% af de unge mellem 15 – 25 er ikke i gang med eller har ikke gennemført en ungdomsuddannelse. Det er et helt vildt tal. Problemet findes ikke kun i Syddjurs Kommune, men jeg drømmer om, at vi bliver den kommune, der knækker koden og får alle unge med.

Syddjurs i balance
I Syddjurs Kommune oplever vi vækst og tilflytning i syd/øst, imens billedet er et andet i nord/vest. Jeg vil gerne have, at vi får større fokus på de behov, der findes i områderne med stor tilflytning og vækst. Samtidig skal vi være gode til at gribe ideer og mulighederne i de områder, hvor udviklingen er svære at få øje på og bakke op!

Mød mig på facebook 
Mød mig på instagram 
Mød mig på LinkedIn 


BJARKE JENSEN
KANDIDAT TIL KOMMUNAL- OG REGIONSVALGET 2021


Født og opvokset på det midterste Midtsjælland, men immigreret til hovedlandet i 2007. Først til Århus, siden til et hus på landet i Syddjurs. 
Ægtemand til en bioanalytiker og far til et sæt børn på 9 og 11. Habil hyggemusiker og hobbysmed. 

POLITISK CV
Medlem af fællesbestyrelsen for Ådalens Børnehus og Skole siden 2017, formand siden 2020
Medlem af RV siden slutningen af 2019. 
Kandidat i Syddjurs til KV2021


Læs om Bjarkes politiske fokus her - både kommunalt og regionalt


SoMe
Facebook

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk