Velkommen til RADIKALE VENSTRE på Djursland

Hanne Roed er spidskandidat for Radikale Venstre til Regionrådsvalget.

Læs om Hannes nuværende poster i regionsrådet

Følg Hanne på Facebook

Lighed i sundhed er også geografisk! Borgerne udenfor de store byer har også krav på at kunne få de ukomplicerede sundhedsydelser lokalt. 

Ligesom der skal laves en mere helhedsorienteret indsats, ikke mindst over for udsatte, psykisk sårbare og multisyge borgere. Det betyder at kommune og region skal til at spille bedre sammen - vi skal bruge vores Sundhedscentre langt mere end idag. 

I Regionen arbejder vi også med klimaplaner bl.a. for det stigende pres fra vand, ligesom vi kigger på tiltag for de unge, som ikke glider glat igennem uddannelsessystemet. Det er noget af det jeg holder skarpt øje med. 

Om Mig
Jeg er uddannet socialrådgiver, har været regionsrådsmedlem i Region Midtjylland siden 2013 og 1. næstformand siden 2018 og genopstiller til Regionsvalget som Radikales spidskandidat. 

Du skal stemme på mig fordi: Hvis stikordene social- og sundhedsforhold, grøn omstilling og uddannelse er vigtige for dig, så stem på en kvinde, som brænder for dem og lover at de vil få maksimal opmærksomhed i Regionsrådet.


Jørn Juul Sørensen, Norddjurs stiller op som kandidat nr. 9 til regionsrådsvalget.

Bjarke Jensen, Syddjurs stiller op som kandidat nr. 12 til regionsrådsvalget.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk